Blue Horizon: Η αδερφή του Αντώνη ξεσπά: «Να σαπίσουν στη φυλακή οι δολοφόνοι του» (βίντεο)

H αδερφή του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος έχασε την ζωή του, μετά από σπρώξιμο του πληρώματος του Blue Horizon, ενώ επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο που έφευγε με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου, συγκλονίζει με τα λόγια της για τον αδερφό της.

Για το τραγικό συμβάν ανέφερε ότι «την Τετάρτη ήρθε ο αδερφός μου ο Νικολής και μας έδειξε το βίντεο, ότι το πέταξαν στην θάλασσα λέει. Εγώ τι να πω. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ».

Παράλληλα, η κ. Ρένα μέσα σε ένα κλίμα οργής και οδύνης σημείωσε για τους εμπλεκόμενους στο έγκλημα του αδερφού της «να τιμωρηθούν, να μπουν στην φυλακή και να μην ξαναβγούν από εκεί. Να σαπίσουν θέλω, τίποτα άλλο».

Επίσης, σε ερώτηση για το εάν τον πλήρωμα γνώριζε τον 36χρονο Αντώνη απάντησε «δεν ξέρω εάν τον γνώριζαν. Μη πω ψέματα».

Ο κουνιάδος του 36χρονου ζήτησε «να κάτσουν ισόβια μέσα», όσοι ευθύνονται για αυτό το έγκλημα.
Για τον Αντώνη ανέφερε ότι «ήταν το καλύτερο παιδί. Δούλευε. Με το γέλιο του, το τραγούδι».

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος ζούσε στο Λασίθι με τις δύο αδερφές του. Πρόσφατα είχαν χάσει τη μητέρα τους και ο Αντώνης είχε ανέβει πριν από λίγες μέρες στον Πειραιά για να αποφορτιστεί.
Η κηδεία του 36χρονου θα γίνει αύριο το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο. Με τα αδέρφια και τους φίλους του αδικοχαμένου νεαρού να ετοιμάζονται για την αυλαία του δράματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί